torstai 30. toukokuuta 2013

Esther

syntynyt: klo 13.20, 30.5.2013 
paino: 1960 g 
pituus: 44 cm

Pikkuruinen Esther vauva näki päivänvalon toukokuun lopussa. Esther valmistui suurella rakkaudella ja ilolla, sillä tyttönen lähti lahjoituksena Israeliin keskitysleiriltä selviytyneiden juutalaisvanhusten Haifa-kotiin. Jumala puhui sydämiimme tästä lahjoituksesta ja näin alkoi Esther valmistumaan.

Vauva sai hiuksikseen tummaa, ohutta, vauvamaista mohairia ja silmikseen kauniit, tummat, käsinpuhalletut kristallilasisilmät. Iho aitoihovärjäystekniikalla kaikkine yksityiskohtineen. Painotus vastasyntyneen vauvan.

Yksi perheemme tytöistä oli ICEJ:n järjestämällä nuorten matkalla Israelissa ja vei mukanaan tämän lahjoitusvauvan tuomaan iloa ja lohdutusta kovia kokeneille vanhuksille ja ehkä parantamaankin joitain menneisyyden haavoja, näin sydämessäni toivon. Lahjoitustilanne oli liikuttava ja vauva otettiin vastaan suurella kiitollisuudella, siirtyen heti sylistä syliin ihailtavaksi.

2 kommenttia:

  1. Olipa iso ilo lukea tästä Estheristä ja hänen matkastaan maailmalle juuri näille vanhuksille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Esther meni juuri oikeaan paikkaan. Teen itse syksyllä matkan Israeliin ja käyn tervehtimässä vanhuksia, kyselen samalla Estherin kuulumisia :)

    VastaaPoista